Најпопуларното бебе на светот

Funnyzela Stuff October 10, 2012 0
Тајлер Серкомби има само една година, а веќе има запознаено повеќе од 130 славни фаци во Холивуд.

Нејзината мајка Дона се потрудила уште пред наполнувањето на една година живот, таа да присуствува на повеќе од 60 премиери на филмови. Првата актерка со која Тајлер се има сликано е Елизабет Харли, каде имала само еден месец. Тајлер е толку популарна што сите холивудски звезди бараат да се сликаат со неа. Среќница, нели? :)


Related »