Познати убавици без шминка и Photoshop

Џоди October 26, 2012 0
Ни се насмевнуваат од насловните страни , секојдневно им се восхитуваме гледајки ги на ТВ .

Жените им завидуваат а мажите ги сонуваат .

Но дали се навистина такви во обичниот живот, без шминка, без козметика и неопходниот Photoshop.

Погледнете и пресудете.

Cameron Diaz

 

 

Briney Spears

 

 Charlize Theron

 

Christina Ricci

 

Claudia Schiffer

 

Heather Lockler

 

Kate Moss 

 

Madonna

 

Natalia Vodianova

 

Renee Zellweger


Related »